Kindertheater

Kindertheater van Handig Theater

 

Ik speel poppentheater voor kinderen tot 8 jaar. Ik laat verhalen zien met handpoppen en schaduwen of zelfs karton. Met mijn ukelele heet ik je welkom, zoeken we een plekje in de zaal en mag je meezingen of luisteren. En dan gaat t verhaal beginnen.    Het wordt spannend, grappig, gek of alles tegelijk!  

Poppentheater

Veel poppen en objecten maak ik zelf, uit materiaal waar ik tegenaan loop. Wanneer ik een idee in mijn hoofd heb voor een verhaal met de daarbij horende figuren, dan kan t zomaar dat ik van een doos uit de supermarkt een personage of een decorstuk maak, puur omdat ik t idee uit mijn hoofd wil vormgeven, en op dat moment niet kan wachten en mijn handen dat willen maken. Dat moet er dan uit. Het geeft een kick om iets te maken wat eerst een andere functie had.

Voorstellingen

Voorstelling boeken

 

Ik geniet als ik kinderen blij kan maken met mijn verhaal, als ze dingen uit mijn verhaal herkennen uit hun belevingswereld. Je kunt me mailen, bellen of appen voor een voorstelling op 't kinderfeestje van je zoon of dochter, op school, in de bibliotheek of voor een andere gelegenheid. In overleg is er veel mogelijk. 

Contact opnemen

Poppen van Handig Theater